Hösten är här !

22 09 2013

Har kommit igång med träningen och distansträningen fungerar fint med bägge händerna på styret men ingen raket i backarna eller i snabbare cykling var stabiliteten i kroppen är viktigt. Hösten har också kommit och i morse var det inte många plusgrader och trotts valet av intermedium handskarna. Solen kom och värmde upp tillställningen och det blev en bra dag igen. Nu ser veckorna ut som vanligt med träningsplaneringen denna tid av säsongen som innehåller några styrkepass och cykling så mycket tiden tillåter. Mycket på jobbet gör att det blir redan några innepass för vill inte ute på kvällarna i skogen med crossen för nyckelbenet tål inte det. Styrke passen går bra men ingen överkropp än så länge. Bävar för kommande halkan och vad de kommer att medföra….

Igår hade vi en arbetsdag och styrelsemöte på Sports Medicine. Bra rapporter och fina beslut med nya ordförande i företaget och framtiden ser bra ut. Snart väntar en studieresa och mycket annat intressant.

På torsdag skall jag till Gamlakarleby var vi har en tillställning med gamla kompisar och Maria flyger direkt från Europa för en kortare uppdrag på pappas hemmaplan. Skall bli kul och allt kan hända då Johan Björk ansvarar för tillställningen.2013-09-21 19.38.37

 

 

Annonser

Åtgärder

Information

One response

15 11 2013
Fuji Racing Team

Tom, jag saknar ditt bloggande. /Nygren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: