Tillbaka i klungan !

12 09 2012

Har haft ett litet timeout med bloggande pga. olika orsaker men tillbaka på banan igen. Nu har det gått dryga 5 veckor sedan min krasch i Järvsö. Har börjat jobba deltid lite försiktigt och det känns bra men tålamods krävande. Första föreläsningen på fredag och det skall bli intressant att se hur allt kommer att fungera. Kul att vara tillbaka på jobbet på riktigt och inte bara via mail eller telefon. Nya tränarprogrammet har kommit i gång och allt verkar rulla på bra.

Min träning har varit väldigt småskaligt senaste veckorna och det har mest handlat om att rehabilitera sig. Mår som bäst efter träning och idag var jag äntligen tillbaka i klungan med GCK gubbarna. Känns bra men långt tillbaka till formen som jag brukar vara i. Nu är såsongen över och lyckades ändå samla tillräckligt poäng i Veterancupen som räckte till totalseger i cupen och även vinnare i tempocupen.

Hösten innebär att crossen kommer fram snart och fixade idag stänkskärm som skall göra att det får vara vilken väder som helst. Hoppas på lika bra cykel höst som förra året. Då cyklade vi nästan ända till julen utan större problem.


Åtgärder

Information

Lämna en kommentar